Онлайн меню
пици
ризото
талиатели
фокачи
салати
запеканки
пърленки
сосове
аламинути
скара
спагети
фузили
гарнитури
десерти
таратор
напитки
бира
вина
допъл. пр-ти
НОВО: Пица с "РИБА ТОН И СУШЕНИ ДОМАТИ " * 1,2,3
малка - 8.99 лв.
голяма - 11.99 лв.
фамилна - 26.99 лв.
 

Въпроси и отговори

 1. За пръв път посещавам сайта на Pizza Express, какво да направя за да поръчам доставка на храна у дома или в офиса?
 2. Как да разбера дали поръчката ми е приета?
 3. Колко е времето за доставка?
 4. Как да добавя продукт към моята пица?
 5. Каква е цената за доставка?
 6. Какви са цените за кутии?

 • За пръв път посещавам сайта на Pizza Express, какво да направя за да поръчам доставка на храна у дома или в офиса?
  :: ТУК :: ще намерите детайлно обяснение (стъпка по стъпка) как да се регистрирате и поръчате. Поръчката се заплаща при доставката. При начална регистрация, тя ще бъде потвърдена с телефонно обаждане на мобилния или стационарния телефон който сте въвели при регистрацията. Ако не успеем да се свържем с вас, регистрацията ви ще бъде отказана.
 • Как да разбера дали поръчката ми е приета?
  Ако сте вече регистриран потребител, след като финализирате вашата поръчка, ще получите 2 автоматични съобщения /подател luxifood/, на посоченият при регистрацията ви e-mail. Второто трябва да съдържа текста: "Статусът на вашата поръчка беше променен. Нов статус: Приета", това означава че вашата поръчка е приета. В първото съобщение е описана вашата поръчка.
 • Колко е времето за доставка?
  Времето за доставка обикновено варира между 20 и 40 мин., в зависимост от района на поръчката. В обедни и вечерни пикови моменти, времето за доставка може да се удължи, за което молим да ни извините!
 • Как да добавя продукт към моята пица?
  Изберете желания продукт, от меню допълнителни продукти. В графа забележки отбележете за коя пица, салата или др. артикул е поръчаната добавка.
 • Каква е цената за доставка?
  Цените за доставка са: За града- 1.5 лв. За "Св.св Константин и Елена" - 2.5лв За Галата - 2.5лв За Златни пясъци - 3.5лв
 • Какви са цените за кутии?
  Кутия за малка и голяма пица - 0.45 лв. Кутия за фамилна пица - 0.75 лв. Кутия за салата, спагети, скара, десерт - 0.45 лв. Във кошницата с продукти, която създавате избирайки артикули, са отбелязани и необходимите кутии със съответната цена.

Продължи