В МОМЕНТА НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИ! ОПИТАЙТЕ ПО-КЪСНО!

Въпроси и отговори

Удоволствието да се храниш...

QA-Delivery-guy

1. За пръв път използвам сайта, какво да направя за да поръчам доставка на храна у дома или в офиса?

За да направите поръчка, първо трябва да имате успешна регистрация. При начална регистрация, тя ще бъде потвърдена с телефонно обаждане на мобилния или стационарния телефон който сте въвели. Ако не успеем да се свържем с вас, регистрацията ви ще бъде отказана. След това от "Меню" разгледайте и изберете желаните от вас храни, ако има разновидности в грамажа на продукта, изберете коя е желаната от вас и натисните бутона "Добави", за да се добави към пазарската ви количка.

2. Как да разбера дали поръчката ми е приета?

Ако сте вече регистриран потребител, след като финализирате вашата поръчка, ще получите 2 автоматични съобщения /подател luxifood/, на посоченият при регистрацията ви e-mail. Второто трябва да съдържа текста: "Статусът на вашата поръчка беше променен. Нов статус: Приета", това означава че вашата поръчка е приета. В първото съобщение е описана вашата поръчка.

QA-Pizza-Image
QA-Delivery-guy

3. Колко е времето за доставка?

Времето за доставка обикновено варира между 20 и 40 мин., в зависимост от района на поръчката. В обедни и вечерни пикови моменти, времето за доставка може да се удължи, за което молим да ни извините!

4. Как да добавя продукт към моята пица?

Изберете желания продукт, от меню допълнителни продукти. В графа забележки отбележете за коя пица, салата или др. артикул е поръчаната добавка.

QA-Pizza-Image
QA-Delivery-guy

5. В кои райони се изпълняват доставки ?

Извършваме доставки във всички райони на град Варна и курортните комплекси.

В района на град Варна = ПРОМО: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка чрез сайта:

  • КК "Св.св Константин и Елена" - 3.29 лв.
  • КК "Златни пясъци" - 5.29 лв.
  • кв. "Галата" - 3.29 лв.
  • с. "Тополи" - 3.29 лв.
  • гр. "Аксаково" - 3.29 лв.

6. Какви са цените за кутии?

Кутия за малка и голяма пица - 0.59 лв. Кутия за фамилна пица - 1.29 лв. Кутия за салата, спагети, скара, десерт - 0.50 лв. Във кошницата с продукти, която създавате избирайки артикули, са отбелязани и необходимите кутии със съответната цена.

QA-Pizza-Image